KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement
Roberta Pagnier

Roberta Pagnier

Roberta Pagnier

Roberta Pagnier (1979.) rođena je u Amsterdamu iako ima talijanske korijene. Zahvaljujući njezinoj majci, vrlo ju je rano privukla talijanska kuhinja.

Kada radi s hranom, preferira tradicionalni talijanski pristup. Toplina, dobra atmosfera, obitelj, veliki stol prepun ukusne hrane – Roberta sve to obožava. Smatra da je kuhanje zabavno. Kuhanje joj je relaksacija, kreativnost i pomicanje granica.

U emisiji Laki obroci ova će energična mlada dama predstavljati talijansku kuhinju. Nada se da će inspirirati gledatelje svojim ukusnim i društvenim pogledom na kuhanje. U njezinu idealnom svijetu, prijatelji i obitelj u svakom trenutku mogu svratiti do njezine kuće na dobru hranu. Na štednjaku uvijek nešto krčka, a djeca imaju zdrav, ukusan obrok kada dođu kući. Dobar tek!