Koristimo kolačiće kako bismo unaprijedili našu ponudu, personalizirali oglašavanje i zapamtili vaše preferencije. Ukoliko nastavite koristiti s pretragom na ovoj web stranici podrazumijeva se da prihvaćate pravila kolačića naše web stranice. Za više informacija ( npr. kako onemogučiti kolačiće ) molimo vas da posjetite naša pravila kolacica

Ok
advertisement
Alex Guarnaschelli

Alex Guarnaschelli

Alex Guarnaschelli

Alexandra (Alex) Guarnaschelli poznato je televizijsko lice, kao i glavna kuharica u renomiranim i nagrađivanim njujorškim restoranima Butter i The Darby. Do sada se pojavljivala u više od pet različitih televizijskih programa namijenjenih kuhanju.

Tijekom 2013. godine Alex je objavila svoju prvu knjigu s receptima Stara škola hrane: kako sam naučila kuhati u kojoj kombinira autobiografske detalje s receptima koje je voljela i pripremala tijekom života.

Rođena je 1972. godine na Manhattanu. Njezino kulinarsko iskustvo počinje još dok je kao djevojčica promatrala majku kako kod kuće isprobava bezbroj recepata (majka joj je bila urednica u izdavačkoj kući specijaliziranoj za kulinarstvo). Nakon što je postala profesionalna kuharica, Alex je radila u mnogim restoranima u Francuskoj, New Yorku i Los Angelesu.

Udana je za odvjetnika Brandona Clarka, kojeg je upoznala dok je predavala na seminaru o pripremanju ribljih specijaliteta u New Yorku. U braku su šest godina i imaju kćer Avu.