Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

Sljedeći TV termin

 1. Subota 8 Lipanj u 15:00

  Francuska (E01 - S01)

 2. Nedjelja 9 Lipanj u 01:00

  Francuska (E01 - S01)

 3. Nedjelja 9 Lipanj u 08:00

  Francuska (E01 - S01)

Sažetak

Jamie i Jimmy pronalaze recepte koji su značajni njihovim slavnim gostima. Jamie ih ponovno stvara sa svojim gostima, u prepunom bistrou. Osim toga, momci kreću na put kako bi se uhvatili u koštac s problemima oko hrane koji su im važni.

Epizode

 • 1

  Mary Berry

  +

  Vikend je i najbolje ga je započeti s Jamiejem i Jimmyjem u njihovom novouređenom restoranu s odličnom hranom i zabavom sa slavnima. Ovaj tjedan dočekuju legendu kulinarstva i nacionalno blago Mary Berry koja pomno nadgleda događaje u kuhinji.

 • 2

  Ant i Dec

  +

  Jamie i Jimmy nas razveseljavaju za vikend kraljevina subotnje televizije, Antom i Decom. Odriču se dostave i bacaju se prvi put zajedno na kuhanje. U glazbenoj karijeri žale samo što nikad nisu probali pravi suši u Japanu, a sad ga obožavaju.

 • 3

  Rob Beckett

  +

  Dečki započinju vikend hranom, zabavom i komičarom Robom Beckettom koji neprestano sipa fore. Omiljena mu je kineska patka, a obiteljski slavi sve u kineskom restoranu. Rade pekinšku patku, štapiće od krastavca, umak hoisin i tanke palačinke.

 • 4

  Mel B

  +

  Dečkima se ovaj tjedan pridružuje Mel B s karipskom kuhinjom. Dečki su pronašli njezinu baku na otoku Nevisu i zatražili tradicionalni recept. Zajedno pripremaju nevjerojatan pileći curry, rižu i grašak, a Mel otkriva koliko je ljubavi u tom receptu.

 • 5

  Claudia Winkelman

  +

  Na doku Southend treba biti samo zabava jer dolazi Claudia Winkleman kod Jamieja i Jimmyja na večer dobre hrane, sjajnog razgovora i slavnih pa neka tako započne vikend.

 • 6

  Saoirse Ronan

  +

  Jamie i Jimmy započinju vikend hranom, zabavom i čavrljanjem sa zvijezdom na pristaništu Southend. Pridružuje im se Saoirse Ronan koja je četiri puta nominirana za Oskara. Čeka je najteža uloga dosad kuhajući uz Jamiea.

 • 7

  Jack Dee

  +

  Jamie i Jimmy započinju vikend s hranom, zabavom i razgovorom s poznatom osobom. Na Southend molu pridružit će im se Jack Dee.

 • 8

  Amir Khan

  +

  Noć je za borbu na Southend molu jer dvostruki svjetski boksački prvak Amir Khan ulazi u ring.

 • 9

  Joe Lycett

  +

  Momcima će se pridružiti Joe Lycett za večer zabave, gozbe i lekcije iz kuhanja. Joe je oduvijek želio postati talijanska baka s velikim rukama za izradu tjestenine.

 • 10

  Susan Sarandon

  +

  Jamieju i Jimmyju pridružit će se dobitnica nagrade Oscar, glumica Susan Sarandon, koja će zamijeniti glamur Hollywooda za šarm Southenda!

Članci