Ginov bijeg na talijansku obalu

Ginov bijeg na talijansku obalu

Sljedeći TV termin

 1. Petak 1 Listopad u 20:00

  Venecija i Burano (E01)

 2. Petak 1 Listopad u 20:30

  Ravena i San Marino (E02)

 3. Subota 2 Listopad u 02:45

  Venecija i Burano (E01)

Sažetak

Gino skače na drugu stranu Italije kako bi otkrio neotkrivene divote obale Jadrana te posjetio odredišta koja postaju sve popularnija kod turista iz cijelog svijeta. Putujući u klasičnom talijanskom autu, Gino se vozi duž cijele obale, pokazujući ono što se nezaobilazno mora vidjeti, raditi i kušati, a ujedno će podijeliti i neke ukusne lokalno nadahnute recepte. 

Epizode

Sezona 6
 • 1

  Venecija i Burano

  +

  Gino se vratio u svoju domovinu, Italiju, da pokaže jednu od njenih najbolje čuvanih tajni, neverovatne jadranske obale. U ovom serijalu putuje duž čitave istočne obale upijajući sve što ovaj manje poznati kraj Italije ima za pokazati.

  Sljedeće na rasporedu
  Petak 1 Listopad u 20:00
  Na 24Kitchen
  Sljedeće na rasporedu
  Subota 2 Listopad u 02:45
  Na 24Kitchen
 • 2

  Ravena i San Marino

  +

  Večeras Gino kreće na jug da posjeti dva mjesta proglašena UNESCO kulturnom baštinom. Prvo, predivni grad Ravenu, poznat po svojim bizantinskim mozaicima. Gino će upoznati umjetnike koji rade na očuvanju ovih drevnih umjetničkih radova.

  Sljedeće na rasporedu
  Petak 1 Listopad u 20:30
  Na 24Kitchen
  Sljedeće na rasporedu
  Subota 2 Listopad u 03:10
  Na 24Kitchen
 • 3

  Rivijera Conero

  +

  Sljedeća etapa Ginovog putovanja dovodi ga do mjesta koje nikad ranije nije obišao, Conero rivijeru. Ovo mjesto krase šumovite planine, tirkizna voda i beskrajni vinogradi. Ovdje Gino odlazi u drevnu vinariju, gde pravi ukusnu slasticu koju će poslužiti s vinom.

  Sljedeće na rasporedu
  Ponedjeljak 4 Listopad u 20:00
  Na 24Kitchen
 • 4

  Tremiti

  +

  Večeras Gino ostavlja talijansko kopno i zrakoplovom odlazi do udaljenih otoka Tremiti. Ovaj nevjerojatni arhipelag je jedno od najbolje čuvanih tajni Italije. Arhipelag se nalazi 35 km u sredini Jadranskog mora.

  Sljedeće na rasporedu
  Ponedjeljak 4 Listopad u 20:30
  Na 24Kitchen
 • 5

  Gargano i Polignano a Mare

  +

  Ovog tjedna je Gino na pola puta putovanja po Jadranu i istražuje nevjerojatni planinski lanac nacionalnog parka Gargango. Odalzi do stare farme, skrivene između starih stabala maslina, koji i dalje priprema starinski kačkavalj.

 • 6

  Masseria i Ostuni

  +

  Gino je sada zašao duboko u sela Puglijana. Večeras će posjetiti farmu na kojoj se uzgajaju nevjerojatni sastojci od smokava do badema i naravno maslina. Gino isprobava njihova ulja, imeđu drevnih stabala maslina.

 • 7

  Alberobello i Lecce

  +

  Ovog tjedna Gino odlazi u Alberobello, u kojoj su kuće stožastog oblika. Ovdje saznaje o prošlosti ovih jedinstvenih kuća i uči kako se sprema tjestenina orecchietta od jedne bake u njenom dvorištu.

 • 8

  Santa Maria di Leuce

  +

  Večeras Gino napokon dolazi do kraja svog putovanja Sredozemljem. A samom jugu, u Santa Maria Di Leuci upoznaje svećenika i kuha rižoto sa šafranom.