KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Vinska cesta: Španjolska

"Vinska cesta: Španjolska" je serijal o vinu, putovanjima i kuhanju. Voditelj je čuveni Rudolf van Veen, a koncept emisije se bazira na istraživanju španjolskih vinarija, gdje vlasnici ili domaćini upoznaju Rudolfa s lokalnom kulturom, vinom, kuhinjom i kombiniranjem hrane. Rudolf će zauzvrat spremiti jedinstveno jelo, potpuno drugačije od onog koje preporučuje lokalna kuhinja.

"Vinska cesta: Španjolska" je vrlo energična, zabavna i inspirativna serija o kuhanju, kakva dosad nije prikazivana. Format i sadržaj emisija zasnovani su na tome što bi jedan enolog ili ljubitelj vina trebao napraviti ili što bi trebao posjetiti kako bi uživao u gradovima i vinarijama širom Španjolske. Svaka epizoda prati Rudolfa u obilaženju nove regije. Rudolf se sastaje s vlasnicima vinarija i lokalcima, pa istražuju vina i kombinacije hrane po lokalnim restoranima, barovima i kafićima.

Najnoviji recepti