KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

U potrazi za savršenstvom

Uz ljetne čarolije naša kuhinja počinje sličiti malom kemijskom laboratoriju, ali njega vodi spretna ruka Hestona Blumenthala. Uživajte uz Čarobno ljeto svake subote i nedjelje od 16:00. U emisijama koje se prikazuju ovog vikenda otkrivamo tajne pripravljanja savršene pizze i pečenog pileta.

Heston odlazi u Napulj kako bi napravio 'najpopularnije jelo na svijetu'. U lokalnoj pizzeriji traži recept za savršenu pizzu. Mnogi će se složiti da je ključna stvar kod pripremanja pizze napraviti odlično tijesto. Postoje razni načini pripremanja tijesta, no Heston smatra, da bi ono bilo dovoljno elastično i ukusno, treba ga zamijesiti električnim mikserom. Također uz savjete za vrhunsku pizzu Heston savjetuje kako pripremiti najukusnije pečeno pile. Među brojnim savjetima, našao se jedan koji nas je iznenadio. Heston savjetuje da pile treba peći na temperaturi od 60° C i to četiri i pol sata. Tajna savršene pirpreme pečenog pileta leži u tome da pile treba biti iz domaćeg uzgoja.

Posjetite našu Facebook stranicu, prijavite se na natječaj i osvojte neku od super nagrada.
U potrazi za savršenstvom
Kategorija