KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Sredozemna pustolovina kosmatih bajkera

Kosmati bajkeri Dave i Si odlučili su se, u potrazi za autentičnim okusima, uputiti na pustolovinu Sredozemljem.  Putujući kroz Italiju, Sardiniju, Korziku, Francusku, Baleare i Španjolsku, Dave i Si otkriti će kulturne i kulinarske niti koje vežu zemlje Mediterana.

Svoje putovanje započeli su u kontinentalnoj Italiji. Međutim, fokus su pomaknuli sa već dobro poznatih, utabanih staza, te pronašli raznolike, autentične okuse. Uspjeli su otkriti cijeli spektar različitih okusa: od jednostavnih, lokalnih sastojaka, pikantne „n'duja“ paštete do nekih od najboljih „gelata“ koji se mogu naći. Različito nasljeđe, stanovnici Sardinije čuvaju u svojim kulinarskim običajima, bilo da se radi o načinu spremanja svježe ulovljene tune ili pak planinske janjetine. Specifičnost kuhinje otoka Korzike jest u jelima s kombinacijom mesa, kestena i sira. Područje od Marseillea do Katalonije karakteriziraju bogate kulinarske delicije, povijesne znamenitosti i srdačni ljudi. Posljednja stanica na ovom putovanju po Mediteranu za kosmate bajkere će biti kopnena Španjolska. Od Valencije do Torremolinosa slijedit će stope Maura uživajući u pikantnim specijalitetima španjolskog juga.Sredozemna pustolovina kosmatih bajkera
Kategorija