KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Rudolph u Zagrebu

Chef nad chefovima, popularni Rudolph van Veen, zvijezda 24Kitchen TV-a po prvi puta dolazi u Hrvatsku, kako bi upoznao svoje obožavatelje te ih izazvao u kulinarskom natjecanju „Impresioniraj Rudolpha“. 

City Center One West će tako 16. svibnja postati jedan veliki cooking show u kojem će uz Rudolpha, sudjelovati i zaljubljenici u gastronomiju te zajedno s njime odmjeriti snage u pripremi slatkih ili slanih delicija.

Rudolph van Veen sudjeluje u čak četiri emisije na 24Kitchen TV-u – Rudolphova pekarnica, Jednostavna jela, Okus života-osnove , Okus života-putovanja – te osvaja naklonost publike kako u svojoj Nizozemskoj, tako i u Portugalu, Finskoj, Turskoj, Bugarskoj  i Srbiji, a sve više i u Hrvatskoj. 

Upravo zbog sve većeg interesa, FOX TV Hrvatska, pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske, odlučio je organizirati Rudolphov dolazak u Zagreb te prirediti gastro događanje godine u City Centru One West.

Svi znatiželjnici koji bi voljeli upoznati Rudolpha te ga impresionirati vlastitim kulinarskim umijećem mogu se prijaviti na www.impresionirajrudolpha.hr. __ (broj onih koji će sudjelovati u showu) sretnika dobit će uistinu i priliku stati na pozornicu i kuhati bok uz bok s trenutno jednom od najvećih kuharskih zvijezda, a svi ostali moći će u publici pratiti Rudolphove kulinarske vratolomije.

Popularni chef, osim što je prepoznatljiv po svom izgledu – uvijek istaknutim dioptrijskim okvirima i plavoj kosi – poznat je upravo po tome što zagovara kuhinju koja se sastoji od lokalnih namirnica i jednostavne pripreme, a zahvaljujući spomenutoj filozofiji, danas je sve veći broj onih koji kuhaju upravo prema njegovim receptima. 

Poznata Rudolphova rečenica kako je sve ljepše kad se priprema s osmijehom, dovoljno govori o njegovom pozitivnom stavu i ljubavi prema kuhanju koju prenosi na svoje obožavatelje, točnije budi u gledateljima želju da i sami uprljaju ruke i krenu na gastronomsko putovanje.

Iako je završio prestižne kuharske škole i osvojio četiri puta za redom zlatnu nagradu „Silver Toque“, jedno od najprestižnijih kulinarskih natjecanja u Nizozemskoj, te je zajedno s nizozemskim kuharskim timom osvojio brojne druge nagrade diljem svijeta, ostao je uvijek vrlo skroman i prizeman, što je uz njegov šarm, tajna međunarodnog uspjeha. Rudolph u Zagrebu
Kategorija