KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Premijere u svibnju

JAMIEJEVA ITALIJA

od 5. svibnja, ponedjeljkom u 13.15


 

Nakon godine dana borbe protiv nezdrave hrane, Jamie bježi u Italiju u svojoj kamp-kućici da ponovno probudi strast prema kuhanju i ljubav prema kvalitetnim sastojcima.


Njegova potraga za nadahnućem odvodi ga stranputicama. Vraća se osnovama, živjet će od zemlje, upoznati mještane i kuhati tradicionalna talijanska jela na svoj način. Što će Talijani misliti o njemu i njegovoj hrani u svom kraju?

 

 

MESO ILI POVRĆE

od 16. svibnja, petkom u 13.15


Dva kuhara ukrstit će kuhače u borbi za naklonost vašeg osjetila okusa. Mike je pasionirani ljubitelj mesa i posvećeni mesožder koji ništa ne voli više od pripremanja obroka od namirnica koje je sam ulovio. Po njegovom mišljenju, povrće je za gubitnike i ništa se ne može usporediti s okusom dobro odstajalog mesa. 

S druge strane tu je ljubitelj povrća Lee, za kojeg ne znamo voli li više voli zelenu salatu ili joga poze, i nikako ne može podnijeti činjenicu da nešto mora umrijeti kako bi se našlo na njegovom tanjuru. On krivi meso za gojaznost ljudi i misli da je povrće zakon, kada je riječ o okusu. 

Njih dvoje će pokušati impresionirati neke od najizbirljivijih konzumenata hrane na cijelom svetu u epskom okršaju – mesa i povrća.


VRHUNSKI KUHAR

od 1. svibnja, od ponedjeljka do petka u 23.30


Vrhunski kuhar je hit reality natjecateljska emisija koja promiče kulinarska umijeća i na izniman način prikazuje natjecateljsko okruženje puno pritiska u prvoklasnim restoranima na najvišoj razini. Ova jednosatna serija prikazuje ambiciozne kuhare koji pokazuju svoje kulinarske vještine kako bi dobili priliku za osvajanje prestižne titule vrhunskog kuhara. Kuhari koji se natječu živjet će stilom punim pritiska koji donosi titula master chef i svaki tjedan žiri će jednomu od njih reći neka pokupi svoje noževe i ode. Naposljetku će samo jedan od njih u spektakularnom finalnom nastavku osvojiti titulu vrhunskog kuhara.

 

 



Premijere u svibnju
Kategorija