KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

Australski kuhar Peter Kuruvita kreće u novu kulinarsku pustolovinu, istražujući neke od najfascinantnijih otoka na svijetu. Nakon putovanja po Šri Lanci, Peter će se upustiti u otkrivanje kulinarskih i kulturoloških raznolikosti male otočne regije koja obuhvaća Filipine, Indoneziju, otočnu državu Vanuatu i prekrasne Cookove otoke.

U emisiji „Otočna gozba s Peterom Kuruvitom“, koja počinje s prikazivanjem 4. srpnja u 13:00h, kuhar će loviti i kuhati lokalne morske plodove, putovati zanimljivim područjima koja su prelijepa, neobična, a nekada čak i opasna. Peterov jelovnik u emisiji obiluje morskom hranom, a najviše pažnje ipak plijene indonezijski tuna curry, filipinska kisela juha, rak s kokosom i pladanj s plodovima mora s otoka Tihog oceana. Iako su okruženi morem i morskim plodovima, južnoazijski narodi iznimno cijene i svinjetinu koja će se pojaviti na njihovom stolu u posebnim obiteljskim prigodama. Lokalno stanovništvo omogućit će Peteru uvid u njihovo bogato kulturno nasljeđe, istovremeno otkrivajući i dobro čuvane kulinarske tajne ovog podneblja.Otočna gozba s Peterom Kuruvitom
Kategorija