KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Najčudniji svjetski restorani

Ekipa novog serijala „Najčudniji svjetski restorani“ kreće u obilazak najneobičnijih restorana na svijetu. Susrest će se sa iznimno zanimljivim ljudima koji u kuhinjama, između ostalog,  podgrijavaju svoju znatiželju! Želite vidjeti kako Vašu piletinu flambiraju, katapultiraju i usred leta zrakom ju konobar nabije na ražnjić – dok pritom vozi monocikl?  Možda vas zanima kako izgleda kada kada sushi poslužuje robot koji pleše? Bob Blumer je naš vodič u svijet restorana koji zabavljaju, šokiraju i koji se poigravaju sa okusima i namirnicama.

Serijal „Najčudniji svjetski restorani“ započinje s prikazivanjem 3. srpnja 2017. godine, a gledatelji ga mogu pratiti od ponedjeljka do petka u 20:00 sati. Najčudniji svjetski restorani
Kategorija