KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

„Najbolji svjetski chefovi“

24Kitchen upoznaje nas s nekim od najutjecajnijih chefova današnjice u emisiji „Najbolji svjetski chefovi“

Emisija „Najbolji svjetski chefovi“ počela je s prikazivanjem 20. rujna i emitirat će se subotom i nedjeljom u 16.00 h. Emisija će gledatelje odvesti na put oko svijeta kako bi upoznali neke od najslavnijih i najuglednijih chefova današnjice – začetnike kreativne i avangardne kuhinje.

Emisija će predstaviti kuhinje 13 chefova - Joan Roce, Andonija Aduriza, Michela Brasa, Gastóna Acurija, Massima Botture, Granta Achatza, Alexa Atale, Michela Guérarda, Daniela Humma, Joséa Andrésa, Juana Mari Arzaka i Ferrana Adrije, vizionara i španjolskog kulinarskog genija, ključne figure u razvoju suvremene kuhinje.

Voditeljica emisije „Najbolji svjetski chefovi“ mlada je američka kuharica Katie Button, koju je podučavao sam Ferran Adrina u svom svjetski poznatom španjolskom restoranu. Katie će se pridružiti chefovima u njihovim svakodnevnim poslovima i otkriti kako razmišljaju, rade i vladaju svojim osobnim kraljevstvima – kuhinjama najboljih restorana. Najbolji svjetski chefovi otkrit će tajne svoje kreativnosti, pripremit će neka od svojih nevjerojatnih jela te će pokazati tehnike, procese i inovacije koje su oblikovale njihov neobičan i jedinstven gastronomski stil.„Najbolji svjetski chefovi“
Kategorija