KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Laki obroci

Kako pripremiti savršen obrok u samo pola sata koristeći svježe namirnice koje se mogu pronaći u svačijoj kuhinji? Odgovor znaju poznati kuhari omiljenog kulinarskog serijala „Laki obroci“, među kojima se nalazi i jedan od najpopularnijih nizozemskih televizijskih kuhara – Rudolph van Veen. I u petoj sezoni serijala koja s prikazivanjem započinje 1. kolovoza, kulinarske zvijezde kanala 24kitchen uvjerit će nas kako priprema ukusnog i zdravog jela ne treba biti zahtjevna i previše skupa. 

U svakoj novoj epizodi koja će se prikazivati od ponedjeljka do petka u 11:30 i 12:00 h, gledatelji će imati priliku naučiti recepte različitih jela koja se savršeno uklapaju u današnji ubrzan način života. Uz recepte iz serijala „Laki obroci“ nije teško postati kulinarska zvijezda te uz jednostavnu pripremu oduševiti obitelji i prijatelje! Laki obroci
Kategorija