KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Kosmati bajkeri: hrana za utjehu

Dva najpoznatija kuhara-bajkera, Dave Myers i Simon King vraćaju se s novim nastavcima serijala „Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu“. Veliki gastronomi i ljubitelji putovanja, Dave i Simon uživaju u svojim zajedničkim pustolovinama već 20 godina. U ovom kulinarskom serijalu, veseli dvojac priprema svoja omiljena jela iz kategorije hrane za utjehu – na meniju se tako nalaze pravi specijaliteti koje mnogi povezuju s djetinjstvom i domaćom kuhinjom. Novi nastavci započinju s prikazivanjem 26. travnja u 13:00 h na kanalu 24kitchen.

 

Kulinarski dvojac će nam pokazati svoja omiljena jela koja spremaju za prijatelje i obitelj te obroke nadahnute hranom iz pivnica. Neki od mnogobrojnih recepata koje će nam kuhari-bajkeri pokazati su janjeće okruglice, rižoto sa škampima te varijaciju Pavlove torte s cimetom, trešnjama i šljivama. U seriji će gostovati i proizvođači hrane koji će nam reći što sve čini izvrsne sastojke, a bajkeri će posjetiti i neke od čajana u okrugu.Kosmati bajkeri: hrana za utjehu
Kategorija