KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Jamieva super hrana

Znanstvenici su otkrili pet lokacija u svijetu za koje je potvrđeno da ljudi žive zdravije i dulje nego u ostalim djelovima svijeta. Jamie će svaki tjedan posjetiti dvije države iz tih područja kako bi otkrio njihove prehrambene navike, a potom će u svojoj kuhinji u Velikoj Britaniji kreirati uzbudljive i nadahnute recepte. Ova je serija san svakoga tko voli hranu - iznimno ukusna hrana puna zdravih sastojaka, a naglasak je na važnosti kombiniranja namirnica - jer tek tada postaju „super hrana“.

Podučit će nas i malim trikovima kako bismo uživali u hrani koju volimo i istovremeno bili sigurni da smo napravili najbolji mogući izbor za sebe i svoju obitelj.

Jamie želi revolucionirati način na koji razmišljamo o zdravlju i uvjeriti nas da ne moramo birati između ljubavi prema hrani i ljubavi prema životu. Učeći od najzdravijih nacija na planeti, nadahnut će nas na male promjene koje će donijeti velike: „Nije sve u goji bobicama i zelenim napicima. važno je kuhati pametno i jednostavno. U zemljama koje sam posjetio, koriste se skromni sastojci za pripremanje nekih od najjednostavnijih i najukusnijih jela koje sam ikada probao“.Jamieva super hrana
Kategorija