KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Jamiejeva brza i laka jela

Svestrani britanski kuhar Jamie Oliver ponovno oduševljava gledatelje diljem svijeta novom zbirkom recepata. Ovoga puta na njegovom meniju nalaze se recepti koji se brzo kuhaju i lako pamte. Novi serijal“ Jamiejeva brza i laka jela“ koji započinje s emitiranjem od 1. siječnja u 13:00 h na kanalu 24 kitchen, savršen je za sve gurmane koji nemaju previše vremena i energije za pripremu zahtjevnih jela.

Bilo da ste u kuhinji 'čarobnjak' ili potpuni amater, uz ove kombinacije ukusnih sastojaka i trikove za uštedu vremena, možete pripremiti prave specijalitete koji će oduševiti sve! Ovi recepti od svega pet sastojaka, savršeni su za svaki dan jer daju dovoljno energije kroz cijeli radni tjedan, nutritivni su i iznimno ukusni.  Uz Jamiejevo vodstvo, njegova brza i laka jela zasigurno će se naći na Vašem meniju za slijedeći tjedan. Jamiejeva brza i laka jela
Kategorija