KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

U potrazi za savršenstvom

Putovanje u srce britanske hrane.

Sladoled od slanine i jaja. Kaša od puževa. Krumpirići kuhani s pomoću eksikatora. Pristup hrani Hestona Blumenthala nekonvencionalan je koliko i originalan. U svom restoranu "The Fat Duck", proglašenom najboljim restoranom na svijetu 2005. i Michelinovim restoranom godine 2001., Blumenthal je uspješno predstavio svoje znanstvene kulinarske menije i metode koji izazivaju tradicionalne percepcije okusa. Sada se posvetio osam omiljenih jela u Ujedinjenoj Kraljevini. Od pastirske pite do ribe i krumpirića, svako jelo dobiva tipičan Blumenthalov znanstveni tretman kako bi stvorio njihovu najsavršeniju verziju.