Fantastična braća pekari

Fantastična braća pekari

Sljedeći TV termin

 1. Subota 29 Siječanj u 19:00

  Glad (E01 - S01)

 2. Subota 29 Siječanj u 19:30

  Brzo (E02 - S01)

 3. Nedjelja 30 Siječanj u 04:20

  Glad (E01 - S01)

Sažetak

U drugom serijalu dvojia braće posjećuju neke od najomiljenijih britanskih destinacija u nastojanju da pomognu lokalnim zalogajnicama da se istaknu u gomili. Božićna specijalna emisija pokazat će dečke u Božićnim puloverima dok stavljaju drva u vatru za vrlo osobitu epizodu.

Epizode

 • 1

  Mermaid Café

  +

  Fantastična braća pekari imaju prvu postaju u najpopularnijoj destinaciji za odmor u Ujedinjenom Kraljevstvu, a to je Blackpool. Len i Babs Curtis vode Mermaid Café, masnu zalogajnicu u blizini promenade već 16 godina i to je pravi obiteljski posao.

  Sljedeće na rasporedu
  Nedjelja 6 Veljača u 18:55
  Na 24Kitchen
  Sljedeće na rasporedu
  Ponedjeljak 7 Veljača u 04:20
  Na 24Kitchen
 • 2

  London

  +

  U drugoj epizodi dolaze u London gdje posjećuju The Kitchen @ Tower, café/restoran nadomak londonskog Towera. Tom i Henry imaju izazov da pomognu vlasnici Sally i voditelju Andrewu u stvaranju jedinstvenih jela, jednako pamtljivih kao i glavni grad, kako bi se izdvojili u gomili.

  Sljedeće na rasporedu
  Subota 12 Veljača u 19:00
  Na 24Kitchen
  Sljedeće na rasporedu
  Nedjelja 13 Veljača u 04:25
  Na 24Kitchen
 • 3

  Devon

  +

  U trećoj epozodi dečki posjećuju Exmouth u Devonu. On ima sav šarm klasičnog engleskog odredišta za ljetovanje, a tu su sunce, more i kilometri predivnih plaža. Ljeti tu dolaze tisuće turista, a svi traže kvalitetnu hranu koja neće nadmašiti proračun. Tamo će osmisliti tri jela.

  Sljedeće na rasporedu
  Nedjelja 13 Veljača u 19:00
  Na 24Kitchen
 • 4

  Stratford Upon Avon

  +

  U četvrtoj epizodi fantastična braća pekari posjećuju Stratford upon Avon. To je grad s tržnicom kao s razglednice , a obale rijeke Avon blistaju tudorskom poviješću i znamenitostima koje obilaze tisuće posjetitelja svake godine.

 • 5

  Bourton-on-the-Water

  +

  U petoj epizdi su Tom i Henry na domaćem terenu. Restoran "The Chestnut Tree" nalazi se slikovitom Bourton on the Wateru u Cotswoldsu, a vlasnici su mu Richard Church i Sue Wood. Oni se nastoje istaknuti u gomili restorana i cafea i čajana pa im Tom i Henry pomoći osmišljavanjem nekog osobitog jela.

 • 6

  York

  +

  U šestoj epizodi braća posjećuju pekarnu u središtu Yorka, koju vode Richard i Fiona Parkinson. Prodaju raznolika peciva i kolače, ali na lokalnom natjecanju je prodaja tih proizvoda opala. Tom i Henry žele pomoći da se pekarnica istakne.

 • 7

  Božić

  +

  Fantastična braća pekari nose Božićne pulovere i pale vatru u pećnici na drva za ovu specijalnu epizodu. Tom i Henry Herbert dočekuju Božić uz svoje blagdanske recepte. Zaboravite tradiciju punjenja purice i glazure na torti. Tom i Henry imaju 12 fantastičnih recepata za Božić u svom stilu.

Članci