KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Štedite s Jamiejem

Povratak Jamieja Olivera s novom, optimističnom, inventivnom i vrlo korisnom emisijom o hrani kojom želi nadahnuti ljude diljem svijeta da se bolje hrane i manje troše na jelo. Stoga će pokazati neke od svojih najkorisnijih štedljivih, ali i iznimno ukusnih recepata.

 

Jamie će dokazati da je moguće jesti poput kralja i ne ostati prazna novčanika. Strastveno vjeruje da će, unatoč ovim štedljivim vremenima, pokoji pametni trik u kuhinji sniziti troškove i podići moral, dok će hrana izgledati fantastično i bit će jednako ukusna.

 

Ova uzbudljiva emisija stiže ravno iz Jamiejeve kuhinje, a ova sezona puna je njegovih najboljih štedljivih obroka te raznih ideja s kojima ćete uštedjeti na budžetu, ali ne i na okusu. Kako i sam Jamie kaže: Tko ne bi želio jesti bolje za manje novca?

Kupujte pametno, kuhajte mudro, bacajte manje.

 


Najnoviji recepti