Sažetak
Kuharica Rachel Allen zaposlena je majka koja zna kako uvijek iskoristiti najviše. Njezini izvrsni i zdravi recepti pripremljeni su s mnogo štedljivosti i održivosti te malo kulinarske vještine.
Kuharica Rachel Allen zaposlena je majka koja zna kako uvijek iskoristiti najviše. Njezini izvrsni i zdravi recepti pripremljeni su s mnogo štedljivosti i održivosti te malo kulinarske vještine.
Rachel Allen koristi lukavštine iz kuhinje kako bi napravila ukusna jela. Ovdje koristi lokalne sastojke, uključujući račiće iz Dublinskog zaljeva i irske krumpire.
Neka vas nadahne Rachelino osvježavanje klasičnih jela pomoću nekih novih i ukusnih obrata, koji idu uz pečenu piletinu. Također će pripremiti ledenu tortu od puslica i jagoda.
T+Irska kuharica poslužuje orašastu salatu od quinoe, pitice od krumpira, dimljenog lososa i kopra te fritaju od špinata, slanine i sira gruyere.
Uzmite si vremena da isprobate ova sporo kuhana jela kada ritam života postane prebrz. Ukusni janjeći vrat s jogurtom koji se topi u ustima i rustična pita od šljiva danas su na jelovniku, kao i neki savjeti iz Racheline kuharske škole, a zavirit ćemo i na međunarodni sajam hrane.
Emisija Svakodnevna kuhinja je skup ukusnih recepata pripremljenih na štedljiv, održiv, zdrav i pomalo lukav način. Osmišljena je kako bi nam pomogla da dobijemo najviše od života, budžeta za kupovinu i namirnica koje volimo koristiti.
Rachel ima odlične ideje za ljude koji rade od kuće, uključujući salatu od pečene tikve i juhu od crvene leče s kimom i korijandarom.
Irska kuharica Rachel istražuje radost kuhanja s domaćim sastojcima pripremajući proljetne rolice s pačetinom i šljivom i pak choiem od sezama.
Pogledajte Rachelin tipični radni dan i otkrijte hranu koja će vam dati energiju u užurbanim danima, uključujući rižoto od dimljenog lososa s limunom i šparogama.
Rachel priprema omiljena jela kako bi se svi okupili oko stola, uključujući mesne okruglice sa sirom i špagetima i desert od jabuke i karamele.
Rachelin užurbani život ponovno je inspiracija ove emisije jer pokušava osmisliti alternativu pakiranim ručkovima s hranom koja se može jesti za stolom ili usput.
Inspirirana mediteranskim okusima, Rachel priprema gozbu od klasičnih jela koja su omiljena u svakoj obitelji. Uključuju tagliatelle al ragu i klasične lazanje s karameliziranim lukom i kruhom s ružmarinom.
Razgovor sa starom prijateljicom potakne Rachel da osmisli jela savršena za „večeru s curama“. Temelj je klasični bijeli kruh, zatim školjke sa šafranom i pileća jetra sa šerijem i desert od bijele čokolade i malina.
Lukavi i snalažjivi kuhari znaju kako najbolje iskoristiti božićne ostatke, a Rachel Allen tu nije iznimka. Pridružite joj se dok se priprema za važan obiteljski dan te u kuhinji priprema blagdanski doručak, kruh u jajetu s mascarponeom od cimeta, glaziranu šunku te pitu od puretine i šunke.