Sažetak
Bajkeri Dave i Si putuju kroz mediteranske zemlje kako bi otkrili kulinarske i kulturne niti koje ih vežu. To je putovanje bogato kulinarskim delicijama, znamenitostima i srdačnim ljudima.
Bajkeri Dave i Si putuju kroz mediteranske zemlje kako bi otkrili kulinarske i kulturne niti koje ih vežu. To je putovanje bogato kulinarskim delicijama, znamenitostima i srdačnim ljudima.
Kosmati bajkeri istražuju autohtone okuse Italije pomoću jednostavnih mjesnih namirnica. Probaju ljutu paštetu od svinjetine i najbolji sladoled na svijetu.
Bajkeri su na Sardiniji gdje je prežderavanje norma, bilo da se radi o svježe ulovljenoj tuni ili planinskoj janjetini gdje se ljudi ponose svojim raznolikim nasljeđem.
Korzičko trojstvo mesa, kestena i sira oblikuje temelj za bajkersko istraživanje, ali tu najviše zablista nezavisni duh tih ljudi.
Bajkeri su na jugu Francuske i kreću od Marseillea do Katalonije. To je putovanje puno kulinarskih divota, povijesnih spomenika i srdačnih ljudi.
Bajkeri posjećuju Minorcu i Majorcu kako bi otkrili dokaze britanskog utjecaja, sjajnu svježu ribu i lokalne proizvode. I kako bi se vozili jednom od najčudesnijih cesta na svijetu.
Bajkeri su na jugu Španjolske i putuju od Valencije do Torremolinosa prateći stope Maura te jedu sve začinjene divote južnošpanjolske kuhinje.