KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Sezonska hrana: Ljeto

Valentine Warner nas vodi kroz užitke ljetne hrane. 
Ovo će biti vrhunski vodič za kupnju hrane, kuhanje i jedenje koji će nam točno reći što bismo svi mi trebali jesti tijekom ovih dugih, miomirisnih ljetnih dana.
Svaka će epizoda ponuditi mnogo ukusnih recepata i korisnih savjeta. Svaki tjedan predstavit ćemo šest obveznih ljetnih recepata te naučiti kako savršeno skuhati sve od boba do šparoga te trešanja i marelica, od pastrve do cipla: brza, jednostavna, neodoljiva jela koja će ispuniti naše kuhinje i domove veličanstvenim okusima i aromama ljeta. Osim tri ili četiri sastojka na koja će se detaljno fokusirati svakog tjedna, Val će nam također reći prednosti svih drugih koje možete jesti sada i s nama podijeliti savjete kako ih najbolje pripremiti. Preokrenut će svaki kamen kako bi osigurao da upoznamo svaku bobicu, ribu i meso – ne samo kako ih pripremiti već i kako, gdje i kada ih možemo kupiti i uživati u njima. To su sezonske namirnice pa ćete dobiti više za svoj novac i lako ćete ih pronaći iako nikad ne idete dalje od svoje lokalne trgovine. Valentinov entuzijazam za sez...