KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Sarine Istanbulske delicije

Kuharica i spisateljica Sara La Fountain kreće u novu avanturu - ovaj put u Istanbul! Sara La Fountain kuharica je američko-finskog podrijetla koja je napisala nekoliko kuharica i iza nje je više kulinarskih emisija. Istanbul, grad koji trenutno vlada gastronomskom scenom, Sari će poslužiti kao inspiracija u potrazi za novim receptima. Njezin novi kulinarski serijal „Sarine istanbulske delicije“ započinju s prikazivanjem 2. svibnja u srijedu u 13.00 h na kanalu 24 Kitchen.

Sara će, nadahnuta Istanbulom i svime što on pruža, ponuditi raznovrsne recepte, inspirirane tradicionalnim jelima i suvremenim poslasticama, hranom s uličnih štandova i hranom iz otmjenih restorana. Otkriti će kako se hrana, kultura i nasljeđe spajaju u cjelinu u suvremenom Istanbulu i saznati što je sve potrebno kako bi mogla kuhati, jesti i živjeti kao prava stanovnica Istanbula. U emisiji će gostovati razni gosti, od kuhara i blogera pa sve do povjesničara i umjetnika. To su ljudi koji će joj otkriti sve čari Istanbula i bit će sjajni vodiči na njezinom najnovijem gastronomskom putovanju.

Najnoviji recepti