KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Roštilj-turneja s Primožem

Primoža već poznajemo iz njegovih emisija "U kuhinji s Primožem" i "Iz vrta na stol: Najbolje od Slovenije", u kojima je proputovao Sloveniju sa svojom prijenosnom kuhinjom i predstavio slovenske regije iz kulinarskog kuta.

Ove sezone Primož je ponovno na putu. Ovoga nas puta vodi na roštilj-putovanje kroz Balkan, posjećujući Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu. Na svakoj će se lokaciji susresti sa zanimljivim domaćinima te će zajedno pripremati tipično tradicionalno jelo s roštilja za tu zemlju/regiju. Također će predstaviti svaku lokaciju/regiju i njezine tradicionalne običaje vezane za hranu s roštilja i njezinu pripremu. Uživat ćemo gledajući pripremanje roštilja u prekrasnim prirodnim okruženjima južnog Balkana.

Najnoviji recepti