• Špageti s vongolama i butargomRecepti
    Špageti s vongolama i butargom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Panirani sendviči s mozzarellom i prosciuttom di ParmaRecepti
    Panirani sendviči s mozzarellom i prosciuttom di Parma

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Crostini s češnjakom, inćunima i tučenim maslacemRecepti
    Crostini s češnjakom, inćunima i tučenim maslacem

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Bakalar s umakom od crnog češnjaka, stracciatellom i prosciuttom di ParmaRecepti
    Bakalar s umakom od crnog češnjaka, stracciatellom i prosciuttom di Parma

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Asam pedas sa samoniklim australskim biljemRecepti
    Asam pedas sa samoniklim australskim biljem

    Kuhari Adam Liaw i Poh Ling Yeow izajedno istražuju neke od najpopularnijih turističkih odredišta Australije i pokazuju svoje kulinarske vještine u pripremanju malezijskih jela koristeći lokalne proiz...

  • Tjestenina s plodovima mora kuhana u vrećiciRecepti
    Tjestenina s plodovima mora kuhana u vrećici

    Ljubiteljica hrane, Silvia Colloca, je žena sa mnogo strasti: profesionalna glumica, trenirana operna pjevačica, bloggerica i autorica kulinarske knjige. Nakon što je djetinjstvo provela u kuhinji zaj...

  • Crostini s ribomRecepti
    Crostini s ribom

    Ovaj mladi kuhar rođenjem je iz Dublina, no vuče veliki broj korijena s Jamajke. Iako se kroz djetinjstvo nikada nije vidio kao kuhar, danas uživa u dijeljenju svojih recepata. Kako sam kaže, njegov g...

  • Losos na žaru na dva načinaRecepti
    Losos na žaru na dva načina

    Ovaj mladi kuhar rođenjem je iz Dublina, no vuče veliki broj korijena s Jamajke. Iako se kroz djetinjstvo nikada nije vidio kao kuhar, danas uživa u dijeljenju svojih recepata. Kako sam kaže, njegov g...