• Govedina WellingtonRecepti
    Govedina Wellington

    Mark Moriarty je zvijezda u kulinarskom svijetu koja je radila u poznatom Greenhouse restoranu u Dublinu i proglašen je mladim kuharom godine Svjetske organizacije San Pellegrino. Njegov inovativni i...

  • Pečeni kupus, šunka i umak od peršinaRecepti
    Pečeni kupus, šunka i umak od peršina

    Mark Moriarty je zvijezda u kulinarskom svijetu koja je radila u poznatom Greenhouse restoranu u Dublinu i proglašen je mladim kuharom godine Svjetske organizacije San Pellegrino. Njegov inovativni i...

  • Zapečene mesne okruglice s tjesteninom i umakom od rajčicaRecepti
    Zapečene mesne okruglice s tjesteninom i umakom od rajčica

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Azijski stir-fry od govedine s crvenom paprikomRecepti
    Azijski stir-fry od govedine s crvenom paprikom

    Mary Berry je poznata britanska kuharica, spisateljica i televizijska voditeljica. Njena prva televizijska serija „Afternoon Plus s Judith Chalmers“ izašla je početkom 70-ih. Nakon što je rodila troje...

  • Provansalski “bosanski lonac”Recepti
    Provansalski “bosanski lonac”

    Justine Schofield australska je kuharica, autorica i TV voditeljica.

  • Pirjana govedina sa zelenim chillijem sa žaraRecepti
    Pirjana govedina sa zelenim chillijem sa žara

    Peter Kuruvita australski je chef, vlasnik restorana i medijska ličnost. Poznat je po svom kulturološki inspiriranom kuhanju, koje je posebno pod utjecajem šrilankanskog podrijetla njegovog oca i aust...

  • Predjelo od govedineRecepti
    Predjelo od govedine

    Justine Schofield australska je kuharica, autorica i TV voditeljica.

  • Hrskava govedina na tajlandski način i salata od mangaRecepti
    Hrskava govedina na tajlandski način i salata od manga

    Donal Skehan je pisac, fotograf i televizijski voditelj koji živi i radi u Dublinu u Irskoj. Dolazi iz obitelji strastvenih ljubitelja hrane, a koja je u prehrambenoj industriji radila više od 60 godi...