• Pečena ‘bijela scamorza’ sa slaninom i rajčicamaRecepti
    Pečena ‘bijela scamorza’ sa slaninom i rajčicama

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Gelato affogato od slatkog krumpiraRecepti
    Gelato affogato od slatkog krumpira

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Zabaglione s kavom i prepečenim panettoneomRecepti
    Zabaglione s kavom i prepečenim panettoneom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Govedina u woku s cvjetovima bundeveRecepti
    Govedina u woku s cvjetovima bundeve

    Luke Nguyen je poznati vijetnamsko-australski chef rođen u tajlandsom kampu 1978. godine. Prvi restoran otvorio je u suradnji sa svojom sestrom Pauline Nguyen dok je imao samo 23 godine, a nakon toga...

  • Bun chaRecepti
    Bun cha

    Luke Nguyen je poznati vijetnamsko-australski chef rođen u tajlandsom kampu 1978. godine. Prvi restoran otvorio je u suradnji sa svojom sestrom Pauline Nguyen dok je imao samo 23 godine, a nakon toga...

  • Pirjane vongole sa staklenim rezancimaRecepti
    Pirjane vongole sa staklenim rezancima

    Luke Nguyen je poznati vijetnamsko-australski chef rođen u tajlandsom kampu 1978. godine. Prvi restoran otvorio je u suradnji sa svojom sestrom Pauline Nguyen dok je imao samo 23 godine, a nakon toga...

  • Crveni rezanci s rakom kuhanim na pariRecepti
    Crveni rezanci s rakom kuhanim na pari

    Luke Nguyen je poznati vijetnamsko-australski chef rođen u tajlandsom kampu 1978. godine. Prvi restoran otvorio je u suradnji sa svojom sestrom Pauline Nguyen dok je imao samo 23 godine, a nakon toga...

  • Rezanci s ikrom od ježincaRecepti
    Rezanci s ikrom od ježinca

    Luke Nguyen je poznati vijetnamsko-australski chef rođen u tajlandsom kampu 1978. godine. Prvi restoran otvorio je u suradnji sa svojom sestrom Pauline Nguyen dok je imao samo 23 godine, a nakon toga...