• Pečena torta AljaskaRecepti
    Pečena torta Aljaska

    Donal Skehan je pisac, fotograf i televizijski voditelj koji živi i radi u Dublinu u Irskoj. Dolazi iz obitelji strastvenih ljubitelja hrane, a koja je u prehrambenoj industriji radila više od 60 godi...

  • Klasični tart s kremom od vanilijeRecepti
    Klasični tart s kremom od vanilije

    Kuhari Adam Liaw i Poh Ling Yeow izajedno istražuju neke od najpopularnijih turističkih odredišta Australije i pokazuju svoje kulinarske vještine u pripremanju malezijskih jela koristeći lokalne pro...

  • Giros s janjetinomRecepti
    Giros s janjetinom

    Mark Moriarty je zvijezda u kulinarskom svijetu koja je radila u poznatom Greenhouse restoranu u Dublinu i proglašen je mladim kuharom godine Svjetske organizacije San Pellegrino. Njegov inovativni...

  • Burgeri u pecivu s majonezom i maslacemRecepti
    Burgeri u pecivu s majonezom i maslacem

    Mark Moriarty je zvijezda u kulinarskom svijetu koja je radila u poznatom Greenhouse restoranu u Dublinu i proglašen je mladim kuharom godine Svjetske organizacije San Pellegrino. Njegov inovativni...

  • Rolice od sira i začinskog biljaRecepti
    Rolice od sira i začinskog bilja

    Mary Berry je poznata britanska kuharica, spisateljica i televizijska voditeljica. Njena prva televizijska serija „Afternoon Plus s Judith Chalmers“ izašla je početkom 70-ih. Nakon što je rodila troj...

  • Čokoladna pjenica s malinama i arabeskomRecepti
    Čokoladna pjenica s malinama i arabeskom

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Čokoladna roladaRecepti
    Čokoladna rolada

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Torta od čokoladne pjeneRecepti
    Torta od čokoladne pjene

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.