• Složenac od riže i patlidžanaRecepti
    Složenac od riže i patlidžana

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Šparoge s rajčicom i artičokamaRecepti
    Šparoge s rajčicom i artičokama

    Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regio...

  • Jamajkanski kruh od đumbira s glazurom od limuna i zvjezdicaRecepti
    Jamajkanski kruh od đumbira s glazurom od limuna i zvjezdica

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Salata od zapečene naranče i začinjenih bademaRecepti
    Salata od zapečene naranče i začinjenih badema

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Patlidžani punjeni sirom i orasimaRecepti
    Patlidžani punjeni sirom i orasima

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Kozice s čilijem i češnjakomRecepti
    Kozice s čilijem i češnjakom

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Pire od jagoda s kremom od bazgeRecepti
    Pire od jagoda s kremom od bazge

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Tagliatelle s umakom od prosecca i dimljenog lososaRecepti
    Tagliatelle s umakom od prosecca i dimljenog lososa

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...