• Sgroppino od limuna sa želeom od proseccaRecepti
    Sgroppino od limuna sa želeom od prosecca

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Panna cotta od bivoljeg jogurta s preljevom od limoncella i jagodaRecepti
    Panna cotta od bivoljeg jogurta s preljevom od limoncella i jagoda

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Riblja juha s rezancima asam laksaRecepti
    Riblja juha s rezancima asam laksa

    Kuhari Adam Liaw i Poh Ling Yeow izajedno istražuju neke od najpopularnijih turističkih odredišta Australije i pokazuju svoje kulinarske vještine u pripremanju malezijskih jela koristeći lokalne proiz...

  • Keksi punjeni ganacheomRecepti
    Keksi punjeni ganacheom

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • FlorentineriRecepti
    Florentineri

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Pločice od kokosaRecepti
    Pločice od kokosa

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Banana-split od karameliziranih banana i osvježavajuće kreme od kokosaRecepti
    Banana-split od karameliziranih banana i osvježavajuće kreme od kokosa

    Ovaj mladi kuhar rođenjem je iz Dublina, no vuče veliki broj korijena s Jamajke. Iako se kroz djetinjstvo nikada nije vidio kao kuhar, danas uživa u dijeljenju svojih recepata. Kako sam kaže, njegov g...

  • Čokoladni brownieji i jagode na žaruRecepti
    Čokoladni brownieji i jagode na žaru

    Ovaj mladi kuhar rođenjem je iz Dublina, no vuče veliki broj korijena s Jamajke. Iako se kroz djetinjstvo nikada nije vidio kao kuhar, danas uživa u dijeljenju svojih recepata. Kako sam kaže, njegov g...