• Poširane breskve s mačjim jezicimaRecepti
    Poširane breskve s mačjim jezicima

    Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regio...

  • Mille feuille pogačice s čokoladomRecepti
    Mille feuille pogačice s čokoladom

    Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regio...

  • Bomba s AljaskeRecepti
    Bomba s Aljaske

    Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regio...

  • Sladoledni kup s karamel krokantom i preljevom butterscotchRecepti
    Sladoledni kup s karamel krokantom i preljevom butterscotch

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Čašice s ledom, ciderom i konfetima od šljiva iz WillingeRecepti
    Čašice s ledom, ciderom i konfetima od šljiva iz Willinge

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Panna cotta od bivoljeg jogurta s preljevom od limoncella i jagodaRecepti
    Panna cotta od bivoljeg jogurta s preljevom od limoncella i jagoda

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Keksi punjeni ganacheomRecepti
    Keksi punjeni ganacheom

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Torta capreseRecepti
    Torta caprese

    Ljubiteljica hrane, Silvia Colloca, je žena sa mnogo strasti: profesionalna glumica, trenirana operna pjevačica, bloggerica i autorica kulinarske knjige. Nakon što je djetinjstvo provela u kuhinji zaj...