• Mini dauphinoise krumpiriRecepti
    Mini dauphinoise krumpiri

    Mary Berry je poznata britanska kuharica, spisateljica i televizijska voditeljica. Njena prva televizijska serija „Afternoon Plus s Judith Chalmers“ izašla je početkom 70-ih. Nakon što je rodila troj...

  • Pileći tartifletteRecepti
    Pileći tartiflette

    Mary Berry je poznata britanska kuharica, spisateljica i televizijska voditeljica. Njena prva televizijska serija „Afternoon Plus s Judith Chalmers“ izašla je početkom 70-ih. Nakon što je rodila troj...

  • Juha od kestenjaste gljiveRecepti
    Juha od kestenjaste gljive

    Mary Berry je poznata britanska kuharica, spisateljica i televizijska voditeljica. Njena prva televizijska serija „Afternoon Plus s Judith Chalmers“ izašla je početkom 70-ih. Nakon što je rodila troj...

  • Portugalski tart od mareliceRecepti
    Portugalski tart od marelice

    Mary Berry je poznata britanska kuharica, spisateljica i televizijska voditeljica. Njena prva televizijska serija „Afternoon Plus s Judith Chalmers“ izašla je početkom 70-ih. Nakon što je rodila troj...

  • Tart od čokoladnog mlijekaRecepti
    Tart od čokoladnog mlijeka

    Warren Mendes je južnoafrički kuhar, TV voditelj i stilist hrane. Suproducirao i vodio dvije sezone putopisno-kulinarske emisije "Kulinarsko putoanje: Južna Afrika". Završio je klasično kulinars...

  • Plata s mesom i siromRecepti
    Plata s mesom i sirom

    Justine Schofield australska je kuharica, autorica i TV voditeljica.

  • Svježe talijatele sa cvjetićima tikvice i blagim provolone umakomRecepti
    Svježe talijatele sa cvjetićima tikvice i blagim provolone umakom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Panna cotta od kave s bijelom čokoladomRecepti
    Panna cotta od kave s bijelom čokoladom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...