• Košarice od palente s gorgonzolom i salamomRecepti
    Košarice od palente s gorgonzolom i salamom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Smokve u pršutu s umakom od gorgonzoleRecepti
    Smokve u pršutu s umakom od gorgonzole

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Njoki s gorgonzolom, slaninom i šafranomRecepti
    Njoki s gorgonzolom, slaninom i šafranom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Otmjene tagliatelle alla carbonaraRecepti
    Otmjene tagliatelle alla carbonara

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Panna cotta od bivoljeg jogurta s preljevom od limoncella i jagodaRecepti
    Panna cotta od bivoljeg jogurta s preljevom od limoncella i jagoda

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Domaći cavatelli od crnih maslina i ricotteRecepti
    Domaći cavatelli od crnih maslina i ricotte

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Pogačice roti canaiRecepti
    Pogačice roti canai

    Kuhari Adam Liaw i Poh Ling Yeow izajedno istražuju neke od najpopularnijih turističkih odredišta Australije i pokazuju svoje kulinarske vještine u pripremanju malezijskih jela koristeći lokalne proiz...

  • Cheesecake bez pečenjaRecepti
    Cheesecake bez pečenja

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.