• Njoki od bosiljka i ricotte u umaku od raka i slanineRecepti
    Njoki od bosiljka i ricotte u umaku od raka i slanine

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Čokoladna pjenica s malinama i arabeskomRecepti
    Čokoladna pjenica s malinama i arabeskom

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Cheesecake bez pečenjaRecepti
    Cheesecake bez pečenja

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • FlorentineriRecepti
    Florentineri

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Babka čvorRecepti
    Babka čvor

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Napuljska torta od krumpiraRecepti
    Napuljska torta od krumpira

    Ljubiteljica hrane, Silvia Colloca, je žena sa mnogo strasti: profesionalna glumica, trenirana operna pjevačica, bloggerica i autorica kulinarske knjige. Nakon što je djetinjstvo provela u kuhinji zaj...

  • Ražnjići od svinjetine i šparoga s ljetnim začinimaRecepti
    Ražnjići od svinjetine i šparoga s ljetnim začinima

    Ovaj mladi kuhar rođenjem je iz Dublina, no vuče veliki broj korijena s Jamajke. Iako se kroz djetinjstvo nikada nije vidio kao kuhar, danas uživa u dijeljenju svojih recepata. Kako sam kaže, njegov g...

  • Savršen odrezak na žaru sa salatom od komorača i kukuruzom u maslacu i parmezanuRecepti
    Savršen odrezak na žaru sa salatom od komorača i kukuruzom u maslacu i parmezanu

    Ovaj mladi kuhar rođenjem je iz Dublina, no vuče veliki broj korijena s Jamajke. Iako se kroz djetinjstvo nikada nije vidio kao kuhar, danas uživa u dijeljenju svojih recepata. Kako sam kaže, njegov g...