• Njoki s gorgonzolom, slaninom i šafranomRecepti
    Njoki s gorgonzolom, slaninom i šafranom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Crostini s češnjakom, inćunima i tučenim maslacemRecepti
    Crostini s češnjakom, inćunima i tučenim maslacem

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Otmjene tagliatelle alla carbonaraRecepti
    Otmjene tagliatelle alla carbonara

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Bakalar s umakom od crnog češnjaka, stracciatellom i prosciuttom di ParmaRecepti
    Bakalar s umakom od crnog češnjaka, stracciatellom i prosciuttom di Parma

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Panna cotta od bivoljeg jogurta s preljevom od limoncella i jagodaRecepti
    Panna cotta od bivoljeg jogurta s preljevom od limoncella i jagoda

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Domaći cavatelli od crnih maslina i ricotteRecepti
    Domaći cavatelli od crnih maslina i ricotte

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Sorbet od bosiljka s mrvicama i džemomRecepti
    Sorbet od bosiljka s mrvicama i džemom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Pesto genovese od bosiljkaRecepti
    Pesto genovese od bosiljka

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...