• Tart od rajčica, karameliziranog luka i inćunaRecepti
    Tart od rajčica, karameliziranog luka i inćuna

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Tagliatelle s umakom od prosecca i dimljenog lososaRecepti
    Tagliatelle s umakom od prosecca i dimljenog lososa

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Crni rižoto s proseccom, kozicama i limetomRecepti
    Crni rižoto s proseccom, kozicama i limetom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Špageti s vongolama i butargomRecepti
    Špageti s vongolama i butargom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Sgroppino od limuna sa želeom od proseccaRecepti
    Sgroppino od limuna sa želeom od prosecca

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Smokve u pršutu s umakom od gorgonzoleRecepti
    Smokve u pršutu s umakom od gorgonzole

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Focaccia s maslinama bez glutenaRecepti
    Focaccia s maslinama bez glutena

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Panirani sendviči s mozzarellom i prosciuttom di ParmaRecepti
    Panirani sendviči s mozzarellom i prosciuttom di Parma

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...