Mediteranska kuhinja
U nastavku provjerite sve naše recepte
ReceptiČips od riže i sipinog crnila s tučenom ricottom
Riža ne mora nužno uvijek biti prilog - Luca Ciano otkriva vam kako pripremiti čips!
ReceptiŠpageti s mariniranom sabljarkom i preljevom od sicilijanskog citrusa
Luca Ciano, jedan od ponajboljih chefova mediteranske kuhinje donosi vam slasni recept za špagete sa sabljarkom!
ReceptiSladoled od šafrana i ekstra djevičanskog maslinovog ulja s karameliziranim smokvama
Ako ste do sada šafran koristili samo kao začin, vrijeme je da isprobate sladoled od njega!
ReceptiRižoto od prepelica s parmezanom
Očišćene, posoljene i pobiberene - prepelice će biti savršen dodatak rižotu!
ReceptiPoširana tuna u ekstra djevičanskom maslinovom ulju s bosiljkom i pečena salata Caprese
Ako ste do sada samo pekli tunu na grillu, vrijeme je da probate poširanu prema receptu Luce Ciana.
ReceptiNabujak od parmezana s poširanim kruškama začinjen lambrusco vinom
Postupak: NABUJAK OD PARMEZANA Pećnicu zagrijte na 220° C. Namastite četiri posudice za nabujke s rastopljenim maslacem i lagano pospite s dodatnim brašnom. U loncu na slaboj vatri miksajte brašno i...
ReceptiZalogaji od parmezana s tartarom od teletine
Luca Ciano donosi odličan mediteranski recept koji će vam otkriti dve čari teletine koja se topi u ustima.
ReceptiPjenica od mortadele i Buffalo Ricotte sira u kuhanom tijestu
Kada zatrebate recept kojim ćete oduševiti frendove gurmane, zavirite u mediteransku kuhinju Luce Ciana.