• Čips od riže i sipinog crnila s tučenom ricottomRecepti
    Čips od riže i sipinog crnila s tučenom ricottom

    Riža ne mora nužno uvijek biti prilog - Luca Ciano otkriva vam kako pripremiti čips! 

  • Špageti s mariniranom sabljarkom i preljevom od sicilijanskog citrusaRecepti
    Špageti s mariniranom sabljarkom i preljevom od sicilijanskog citrusa

    Luca Ciano, jedan od ponajboljih chefova mediteranske kuhinje donosi vam slasni recept za špagete sa sabljarkom!

  • Sladoled od šafrana i ekstra djevičanskog maslinovog ulja s karameliziranim smokvamaRecepti
    Sladoled od šafrana i ekstra djevičanskog maslinovog ulja s karameliziranim smokvama

    Ako ste do sada šafran koristili samo kao začin, vrijeme je da isprobate sladoled od njega! 

  • Rižoto od prepelica s parmezanomRecepti
    Rižoto od prepelica s parmezanom

    Očišćene, posoljene i pobiberene - prepelice će biti savršen dodatak rižotu! 

  • Poširana tuna u ekstra djevičanskom maslinovom ulju s bosiljkom i pečena salata CapreseRecepti
    Poširana tuna u ekstra djevičanskom maslinovom ulju s bosiljkom i pečena salata Caprese

    Ako ste do sada samo pekli tunu na grillu, vrijeme je da probate poširanu prema receptu Luce Ciana.

  • Nabujak od parmezana s poširanim kruškama začinjen lambrusco vinomRecepti
    Nabujak od parmezana s poširanim kruškama začinjen lambrusco vinom

    Postupak: NABUJAK OD PARMEZANA Pećnicu zagrijte na 220° C. Namastite četiri posudice za nabujke s rastopljenim maslacem i lagano pospite s dodatnim brašnom. U loncu na slaboj vatri miksajte brašno i...

  • Zalogaji od parmezana s tartarom od teletineRecepti
    Zalogaji od parmezana s tartarom od teletine

    Luca Ciano donosi odličan mediteranski recept koji će vam otkriti dve čari teletine koja se topi u ustima.

  • Pjenica od mortadele i Buffalo Ricotte sira u kuhanom tijestuRecepti
    Pjenica od mortadele i Buffalo Ricotte sira u kuhanom tijestu

    Kada zatrebate recept kojim ćete oduševiti frendove gurmane, zavirite u mediteransku kuhinju Luce Ciana.