• Salata od dimljene pastrve i siraRecepti
    Salata od dimljene pastrve i sira

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Sporo kuhani teleći obrazi sa zgnječenim krumpiromRecepti
    Sporo kuhani teleći obrazi sa zgnječenim krumpirom

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Mediteranska plataRecepti
    Mediteranska plata

    Mary Berry je poznata britanska kuharica, spisateljica i televizijska voditeljica. Njena prva televizijska serija „Afternoon Plus s Judith Chalmers“ izašla je početkom 70-ih. Nakon što je rodila troje...

  • Torta od riže – kolač od arborio rižeRecepti
    Torta od riže – kolač od arborio riže

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Čips od riže i sipinog crnila s tučenom ricottomRecepti
    Čips od riže i sipinog crnila s tučenom ricottom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Špageti s mariniranom sabljarkom i preljevom od sicilijanskog citrusaRecepti
    Špageti s mariniranom sabljarkom i preljevom od sicilijanskog citrusa

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Sladoled od šafrana i ekstra djevičanskog maslinovog ulja s karameliziranim smokvamaRecepti
    Sladoled od šafrana i ekstra djevičanskog maslinovog ulja s karameliziranim smokvama

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Rižoto od prepelica s parmezanomRecepti
    Rižoto od prepelica s parmezanom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...