Francuska kuhinja
U nastavku provjerite sve naše recepte
Recepti Quiche lorraine
Mark Moriarty je zvijezda u kulinarskom svijetu koja je radila u poznatom Greenhouse restoranu u Dublinu i proglašen je mladim kuharom godine Svjetske organizacije San Pellegrino. Njegov inovativni...
Recepti Brioši
Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu. Kirsten je predstavljala Australi...
Recepti Pita samosa
Ova britanska kuharica i ljubiteljica hrane ujedno je i pobjednica jedne od sezona emisije The Greate British Bake Off. Sebe opisuje kao jednostavnu ženu koja voli svoju obitelj i hranu, a donosi va...
Recepti Palačinke od heljde sa šampinjonima i jajetom
Za tijesto, stavite heljdu i obično brašno u zdjelu te dodajte sol i suhi kvasac. Napravite udubinu u sredini te istucite jaje u brašno. Umiješajte mlijeko i toplu vodu da biste dobili glatko tijesto....
Recepti Gulaš od zečetine s Dijon senfom
Za pripremu gulaša od zečetine, premažite komade zečetine s 2 žlice Dijon senfa. Stavite u zdjelu, prekrijte plastičnom folijom te stavite u hladnjak najmanje na 4 sata. Zagrijte polovicu pačje masti...
Recepti Tortica od borovnica
Za tijesto, stavite brašno, sol i maslac u blender i pulsirajte dok smjesa ne izgleda poput krušnih mrvica. Premjestite u zdjelu, umiješajte šećer, a zatim umiješajte jaje. Dodajte dovoljno vode da se...
Recepti Bataci punjeni gljivama i sirom
Zagrijte 20g maslaca i 1 žlicu ulja u tavi za prženje na srednjoj vatri. Dodajte šampinjone i češnjak te pirjajte oko 10 minuta dok tekućina ne ispari. Začinite solju i paprom te ostavite sa strane da...
Recepti Dagnje u umaku poulette
Rastopite maslac u velikoj tavi za umake. Dodajte slaninu i kozjak te ih pržite na srednjoj vatri dok kozjak ne omekša, ali ne poprimi boju. Dodajte timijan i jabukovaču pa kuhajte dok se tekućina ne...