Priprema:


Uliti ulje i sitno nasjeckati đumbir i češnjak te staviti u vrući wok i promiješati. Dodati zelje s malo ulja i promiješati. Dodati gljive.

Umutiti sastojke za umak u posudu dok se šećer i miso ne rastope i ostaviti sa strane.

Uliti još ulja u wok i dodati grubo nasjeckanog jastoga uz ostale sastojke. Dok se jastog kuha, nastaviti s miješanjem povrća. Okrenuti jastoga. Dok je jastog još polukuhan, dodati povrće i promiješati. Dodati rezance, umak,svježi korijander i mladi luk te promiješati sve sastojke nekoliko puta.

Odmah poslužiti.

Sastojci

  • ulje
  • đumbir
  • 2 češnja češnjaka
  • 2 pune šake narezanog krastavca
  • shiitake gljive – narezane na četvrtine
  • shimeji gljive
  • gljive kamenice
  • Umak
  • bijela miso pašteta
  • ulje sezama
  • šećer
  • mirin
  • sojin umak
  • korijander – grubo nasjeckan
  • mladi luk – grubo nasjeckan
  • soba rezanci – skuhani

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve