Umak od sušenih rajčica i artičoka
Ocijedite srca artičoka, posušite i narežite. Dodajte u lonac za sporo kuhanje od 1,5 l zajedno s kremastim sirom, kiselim vrhnjem, majonezom, parmezanom, sušenim rajčicama, češnjakom i paprom. Promiješajte da se poveže.
Pokrijte i kuhajte na laganoj vatri, dvaput promiješajte, dok se sve ne poveće i postane vruće, oko dva sata. Pospite mladim lukom.
Sastojci
- Umak od sušenih rajčica i artičoka398 ml srca artičoka 1 pakiranje kremastog sira nasjeckanog na kockice i omekšanog 1/2 šalica kiselog vrhnja 1/2 šalica majoneze 1/4 šalica naribanog parmezana 1/4 šalice narezanih ocijeđenih pakiranih sušenih rajčica 1 češanj češnjaka sjeckani 1/4 čajne žličice papra 2 velike žlice sjeckanog mladog luka
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Ainsley Harriott
Kruh s češnjakom
Recepti Mary Berry
Tartovi s kozjim sirom i ljutikom
Recepti Mary Berry
Yorkshirski puding
Recepti Martha Stewart
Obrtnički kruh
Recepti Mary Berry
Salata od vatreno crvene riže
Recepti Mary Berry
Mediteranska plata
Recepti Donal Skehan
Kocke od rižinih pahuljica i pereca
Recepti Donal Skehan
Pečeni krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Smeđi plieći gulaš s rižom s graškom
Recepti Donal Skehan
Blagdanski složenac s brusnicama