"Tulum kruh”
Recept iz: Rudolph van Veen

Način pripreme:
1. Izrežite masline na kolutiće. Artičoke krupno narežite, a češnjak i inćune sitno.
2. U posudi umutite punomasno kiselo mlijeko (već promiješano ili blago razrijeđeno vodom) s jajima. Dodajte ih u brašno s praškom za pecivo i mutite dok ne postane glatko. Usitnite gorgonzolu i dodajte masline, artičoke, inćune i češnjak. Dobro promiješajte. Na kraju dodajte listove bosiljka, možete ih i iskidati. Promiješajte.
3. Ulijte smjesu u namašćenu okruglu posudu i dobro je rasporedite. Dodajte i kuglice mozzarelle, možete je I usitniti. Poredajte i rajčice.
4. Pecite "Tulum kruh" u već ugrijanoj pećnici na 180 stupnjeva 25 minuta.
Sastojci
- Sastojci50 g zelenih maslina bez koštica 80 g konzerviranih artičoka 40 g inćuna 2 češnja češnjaka 275 g brašna 7 g praška za pecivo 225 g kiselog mlijeka 2 jaja 100 g gorgonzole 1 vezica bosiljka 125 g mini mozzerelle 100 g cherry-rajčica
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Ainsley Harriott
Kruh s češnjakom
Recepti Mary Berry
Tartovi s kozjim sirom i ljutikom
Recepti Mary Berry
Yorkshirski puding
Recepti Martha Stewart
Obrtnički kruh
Recepti Mary Berry
Salata od vatreno crvene riže
Recepti Mary Berry
Mediteranska plata
Recepti Donal Skehan
Kocke od rižinih pahuljica i pereca
Recepti Donal Skehan
Pečeni krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Smeđi plieći gulaš s rižom s graškom
Recepti Donal Skehan
Blagdanski složenac s brusnicama