Tripice u zapadnoindijskom stilu
Recept iz: Adrian Richardson

1. Na slaboj vatri ugrijte ulje u tavi s debelim dnom i blago popržite češnjak i luk dvije do tri minute ili dok luk ne omekša.
2. Dodajte papriku, lovor, piment, kumin, feferon, štapić cimeta i muškatni oraščić. Dobro promiješajte i kuhajte još nekoliko minuta.
3. Dodajte tripice, pastu od rajčice i dovoljno temeljca da prekrije tripice.
4. Pirjajte na slaboj vatri dva sata ili dok tripice ne omekšaju i dok se umak ne zgusne.
5. Začinite po želji solju i paprom i umiješajte mladi luk, korijandar i rum.
6. Začinite svježe cijeđenim sokom limete i poslužite.
Sastojci
- Sastojci 15 kg prokuhanih tripica u trakama 2 lovorova lista 2 režnja češnjaka krupno nasjeckana ¼ žličice pimenta ½ žličice kumina prženog i mljevenog 1 papričica habanero krupno nasjeckana 1 štapić cimeta 1 luk sitno nasjeckan 1 crvena paprika bez sjemenki narezana na komadiće 1 zelena paprika bez sjemenki narezana ½ žličice muškatnog oraščića naribanog 2 žličice paste od rajčice ¼ šalice ruma sok dviju limeta ½ vezice mladog luka krupno nasjeckanog ½ vezice korijandra krupno nasjeckanog sol i papar
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Adrian Richardson
Korejske okruglice
Recepti Adrian Richardson
Kokice sa slaninom i sirom
Recepti Adrian Richardson
Smotuljci od naan kruha s piletinom na maslacu
Recepti Adrian Richardson
Prljavi Martini
Recepti Adrian Richardson
Richov Rocky Road
Recepti Adrian Richardson
Slanina glazirana javorom i kavom
Recepti Adrian Richardson
Tacosi s račićima, avokadom i čilijem
Recepti Adrian Richardson
Pečena piletina i rolica s umakom
Recepti Adrian Richardson
Hrđavi čavao
Recepti Adrian Richardson
Škotsko jaje s tri mesa