Način pripreme

Dodajte svježe bilje, češnjak, račiće, maslac, koricu limuna i dobar prstohvat soli i papra u zdjelu i miješajte dok svi sastojci nisu ravnomjerno raspoređeni.

Raširite mješavinu račića po kriškama kruha, ravnomjerno nadjenite i raširite smjesu do rubova. Pokrijte drugom kriškom kruha da napravite sendviči i stisnite kako se ne bi razilazili.

Dodajte žlicu ghee maslaca u vruću tavu. Kad se ghee rastopi, dodajte sendvič I poklopite. Neka se tostira sa svake strane nekoliko minuta dok ne postane zlatno-smeđi.

Kad je tostiran, uklonite koricu nožem. Prerežite tostiće od kuta do kuta stvarajući četiri trokutaste kriške. Posložite jednog na drugi i štapićem ih probodite po sredini. Poslužite na tanjuru uz krišku limuna. 

 

 

Sastojci

  • Sastojci
  • 16 g svježeg sitno sjeckanog peršina
  • 16 g svježeg sitno sjeckanog kopra
  • 3 češnja češnjaka sitno ribanog ili zdrobljenog
  • 10 račića (očišćenih I bez ljuske) nasjeckanih
  • 57 g maslaca na sobnoj temperaturi
  • Korica polovice limuna
  • 6 kriški bijelog kruha
  • sol
  • papar
  • 2 žlice Ghee maslaca
  • Kriška limuna za posluživanje (opcija)

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve