Tjestenina s četiri vrste sira
Recept iz: Donna Hay
Način pripreme:
1. Skuhajte rigatone ili fettuccine prema uputama na pakiranju. Procijedite pastu i vratite u posudu.
2. Dodajte ricottu, naribani parmezan i usitnjen pljesnivi sir. Promiješajte.
3. Na tavici zagrijte maslac i maslinovo ulje. Dodajte listove kadulje i pržite ih tri minute sa svake strane.
4. Pastu razdijelite u obroke i poslužite s hrskavim listićima kadulje i malo maslaca. Pospite solju i paprom.
Sastojci
- Sastojci200 g fettuccina 20 g maslaca 2 žlice maslinova ulja 8 listove svježe kadulje 150 g ricotte 30 g svježe naribanog parmezana 100 g pljesnivog sira sol i papar
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Donna Hay
Tartelette sa smokvama i gorngonzolom
Recepti Donna Hay
Pita s rabarbarom
Recepti Donna Hay
Beze - smjesa koja uvijek dobro ispadne
Recepti Donna Hay
Savršena Pavlova
Recepti Donna Hay
Pita od limuna i beze-smjese
Recepti Donna Hay
Piletina pohana u mlaćenici
Recepti Donna Hay
Hrskavi pileći burgeri
Recepti Donna Hay
Hrskava pileća salata s preljevom od mlaćenice na južnjački način
Recepti Donna Hay
Kolač od čokolade s posoljenom karamelom
Recepti Donna Hay
Pečeni čokoladni puding s malinama