Tjestenina s četiri vrste sira

Tjestenina s četiri vrste sira

Opis

Način pripreme:

1. Skuhajte rigatone ili fettuccine prema uputama na pakiranju. Procijedite pastu i vratite u posudu.

2. Dodajte ricottu, naribani parmezan i usitnjen pljesnivi sir. Promiješajte.

3. Na tavici zagrijte maslac i maslinovo ulje. Dodajte listove kadulje i pržite ih tri minute sa svake strane.

4. Pastu razdijelite u obroke i poslužite s hrskavim listićima kadulje i malo maslaca. Pospite solju i paprom.

Sastojci

Sastojci

  • 200 g fettuccina
  • 20 g maslaca
  • 2 žlice maslinova ulja
  • 8 listove svježe kadulje
  • 150 g ricotte
  • 30 g svježe naribanog parmezana
  • 100 g pljesnivog sira
  • sol i papar

Povezani recepti