Za preljev umutite senf, limetu i maslinovo ulje.

Začinite tunjevinu i zacrnite je na vrućoj tavi sa svih strana, jednu minutu. Isjeckajte na medaljone veličine jednog centimetra.

Pomiješajte povrće, začine i orašaste plodove. Umutite s preljevom i promiješajte.

Rasporedite salatu na tanjure, odozgo stavite ribu i polovice jajeta.

Sastojci

  • 200g filea od tunjevine
  • ¼ zelene papaje, narezane na trake
  • 1 rajčica, narezana na kockice 
  • Šaka tajlandskog bosiljka, kineskog peršina i vlasca
  • 60 g makadamijskog oraščića 
  • 2 jajeta, kuhana 5 minuta, ohlađena i oguljena
  • 1 čajna žličica dijon senfa 
  • kora i sok 1 limete
  • 3 jušne žlice maslinovog ulja
  • Sol i papar

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve