Teriyaki losos i povrće u tempuri

Hera Te Kurapa je renomirana kuharica i televizijska ličnost poznata po svojoj strasti prema kuhanju i promicanju Maori kulinarske kulture. Ističe se svojom autentičnošću i inovativnim pristupom tradicionalnim receptima. Njezina misija je osnažiti žene i potaknuti ih da slijede svoje kulinarske strasti.

Sastojci

  • Losos
  • Biljka kumara
  • Mrkva
  • Mladi luk
  • Krumpir
  • Umak od soje
  • Brašno
  • Rižino brašno
  • Sol
  • Led
  • Smeđi šećer
  • Ulje

Priprema

  • 1. U tavi zagrijte ulje
  • 2. Tanko narežite povrće
  • 3. U zdjelu dodajte 150 g brašna, 150 g rižinog brašna, sol i led, te promiješajte
  • 4. Povrće umočite u smjesu od brašna
  • 5. Umočeno povrće stavite u tavu i pecite po jednu minutu sa svake strane
  • 6. U vruću tavu dodajte ulje
  • 7. U vruću tavu dodajte losos i pecite s obje strane
  • 8. U tavu dodajte umak od soje, smeđi šećer i narezano povrće
  • 9. Poslužite

Povezani recepti

Vidi sve