Opis

Izmiješajte jaja i šećer. Zakuhajte vrhnje i štapić vanilije. U smjesu s jajima dodajte kakao u prahu, prelijte kuhanim vrhnjem i vratite na laganu vatru. Sve prelijte po čokoladi, dobro promiješajte. Stavite u teglice i ohladite u hladnjaku.

Za pjenicu od kokosa, sve sastojke izmiješajte zajedno i stavite u dresir vrećicu. Prije posluživanja pažljivo istisnite na teglicu čokolade.

Ukrasite sušenim malinama po vrhu pjenice od kokosa.

Sastojci

  • 1 jaje
  • 6 žutanjaka
  • 125g šećera
  • 500ml slatkog vrhnja
  • 1 štapić vanilije
  • 70g kakaa u prahu
  • 160g tamne čokolade 

Pjenica od kokosa

  • 270g vrhnja od kokosa
  • 33ml Lavazza espresso kave
  • Soli po ukusu
  • 1 žličica ekstrakta vanilije

Smrznute sušene maline za ukrašavanje

Povezani recepti