Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regionalne recepte koji će oduševiti svakoga! 

Sastojci

  • 600 g odrezak
  • 1 mladi luk ili ljutika, sitno nasjeckani
  • 2 žlice kapara
  • 2 žlice nasjeckanog peršina
  • 2 žlice nasjeckanog vlasca
  • 2 žumanca
  • 1 žličica tabasca
  • Malo konjaka
  • Sol
  • 1 žlica francuskog namaza Moutard violette
  • Svježi ljetni tartuf, nariban

Priprema

  • 1. Narežite meso na tanke ploške pa ih poslažite jednu na drugu i onda tako nasjeckajte na kockice.
  • 2. Stavite meso na led u zdjelu.
  • 3. Dodajte preostale sastojke i provjerite je li dovoljno začinjeno.
  • 4. Poslužite na tostiranim kriškama baguettea i naribajte malo tartufa odozgo.

Povezani recepti

Vidi sve