Priprema

Bob ćemo očistiti i polovicu kratko prodinstati u tavi s malo narezane ljutike.Posoliti.

U stolni mikser stavimo  sušene rajčice, sjeckani chilli, češnjak, dijon senf i maslinovo ulje te popaprimo i izblendamo.

Narežemo tunu na sitne kockice.

U blenderu izmiksamo sotirani bob s ljutikom u finu kremu.

Začinimo tunu s pireom od rajčica.

Fete kruha ćemo  zapeći na grill tavi dok ne postane hrskav.

Servirati začinjeni tartar na kremu od boba. Između 2 sloja tartara stavit ćemo malo nasjeckanog blanširanog boba i servirati s prepečenim kruhom te ukrasiti cvijetovima koromača.

 

Sastojci

  • Namirnice
  • 400 g svježe tune
  • 150 g sušene rajčice
  • 2 komada svježeg čilija
  • 1 žlica dijon senfa
  • maslinovo ulje
  • 200 g ljutike
  • sol i papar
  • 150 g boba
  • 500 g kruha
  • 1 vezica svježeg cvijeta koromača

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve