Tartar od brancina i jogurt s đumbirom

Izrežite ribu na kocke i dodajte sol. Ribu stavite u hladnjak. Za to vrijeme iz limete iscijedite sok i naribajte koricu. Usitnite vlasac. Kad riba odstoji i meso se učini čvrsto, dodajte ostale sastojke. Na kraju začinite crnim paprom i po potrebi solju.
Ogulite đumbir. Iscijedite sok od limuna i izribajte koricu i đumbir u jogurt. Dodajte malo čilija. Posolite i popaprite. Pustite da se upije na hladnom.
Ogulite đumbir. Iscijedite sok od limuna i izribajte koricu i đumbir u jogurt. Dodajte malo čilija. Posolite i popaprite. Pustite da se upije na hladnom.
Sastojci
- Tartar400 g brancina bez kože Sok od 1 limete i kora 0.5 dl usitnjenog vlasca 1 žlica sojina umaka 1 žlica sezamova ulja 1 žlica maslinova ulja 6 g soli Crnoi papr sjemenke sezamaJogurt s đumbirom100 g turskog jogurta mali komadić đumbira sok od 1/2 limuna i korica osušenog mljevenog čilija sol i crni papar