Pavlova inspiracija u kuhinji dolazi od novih kulinarskih tendencija i izazova s kojima se susreće na različitim tečajevima koje pohađa.

Prema njegovom mišljenju, uspjeh nekog jela praćen je pokušajima i pogreškama, koji su nužni ne bi li se došlo do savršene kombinacije. 

Sastojci

  • 200 g suncokretovih sjemenki
  • 50 g badema
  • 30 g kokosovog brašna
  • 200 g agavinog sirupa
  • 150 g tahina od sezama
  • 10 g chia sjemenki
  • 5 g cimeta
  • 50 g kokosovog maslaca
  • kakao za uvaljati bombone
  • goji bobice za ukras

Priprema

  • Način pripreme:
  • 1. U vrč blendera stavite suncokretove sjemenke, agavin sirup, tahin od sezama, bademe, rastopljen kokosov maslac, kokosovo brašno, chia sjemenke i cimet i dobro izmiješajte.
  • 2. Ostavite smjesu da se ohladi, da se maslac stisne. Poslije od nje oblikujte bombone, uvaljajte ih u kakao i ukrasite goji bobicama.

Povezani recepti

Vidi sve