Svježi bomboni u kakau
Recept iz: Pavel Pavlov
Pavlova inspiracija u kuhinji dolazi od novih kulinarskih tendencija i izazova s kojima se susreće na različitim tečajevima koje pohađa.
Prema njegovom mišljenju, uspjeh nekog jela praćen je pokušajima i pogreškama, koji su nužni ne bi li se došlo do savršene kombinacije.
Sastojci
- 200 g suncokretovih sjemenki
- 50 g badema
- 30 g kokosovog brašna
- 200 g agavinog sirupa
- 150 g tahina od sezama
- 10 g chia sjemenki
- 5 g cimeta
- 50 g kokosovog maslaca
- kakao za uvaljati bombone
- goji bobice za ukras
Priprema
- Način pripreme:
- 1. U vrč blendera stavite suncokretove sjemenke, agavin sirup, tahin od sezama, bademe, rastopljen kokosov maslac, kokosovo brašno, chia sjemenke i cimet i dobro izmiješajte.
- 2. Ostavite smjesu da se ohladi, da se maslac stisne. Poslije od nje oblikujte bombone, uvaljajte ih u kakao i ukrasite goji bobicama.
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Curtis Stone
Slatki složenac od kroasana i lješnjaka
Recepti Luca Ciano
Sgroppino od limuna sa želeom od prosecca
Recepti Luca Ciano
Panna cotta od bivoljeg jogurta s preljevom od limoncella i jagoda
Recepti Kirsten Tibballs
Torta od čokoladne pjene
Recepti Kirsten Tibballs
Čokoladna rolada
Recepti Kirsten Tibballs
Čokoladna pjenica s malinama i arabeskom
Recepti Kirsten Tibballs
Čokoladne puslice s oraščićima
Recepti Kirsten Tibballs
Babka čvor
Recepti Kirsten Tibballs
Čokoladne puslice s oraščićima
Recepti Kirsten Tibballs
Čokoladni leptirići